
Over de Wijster
Over Merijn
Mijn naam is Merijn Öry. Ik studeerde in 2003 af als orthopedagoog aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. In 2013 ben ik geregistreerd als GZ psycholoog (BIG). Ik heb meer dan 15 jaar ervaring binnen de jeugdzorg, geestelijke gezondheidszorg, kinder- en jeugdpsychiatrie en volwassenpsychiatrie. Ik heb mij gespecialiseerd in de systemische hechtingsgerichte manier van kijken en werken. In 2018 heb ik 2 jaar als zelfstandig therapeut bij Psynova gewerkt. Per 1 november 2020 ben ik gestart in mijn eigen praktijk De Wijster te Zeist.
Mijn achternaam Öry krijg ik in 1978 van mijn Hongaarse vader.
Ik sta voor holistisch maatwerk die jeugd en volwassenen met elkaar verbindt in kracht, kwetsbaarheid, veiligheid en liefde.
Specialisaties en behandelingen:
Hechtingsgerichte Gezinstherapie - Ouderbegeleiding - ABFT - Nieuwe Autoriteit (geweldloos verzet) - Relatietherapie EFT- EMDR
Docent:
Systeemtherapie en oa de hechtingsgerichte Gezinstherapie.
Register, lidmaatschappen en contracten:
BIG registratie GZ-psycholoog: 99919228125
AGB code zorgverlener: 94-100007
AGB Organisatie: 94-064058
KVK Utrecht: 69770190
LVVP lid van de vereniging Landelijke vrijgevestigde vereniging psychologen / psychotherapeuten
EFT lid van de Emotionally Focused Therapy
NVRG lid van de Nederlandse vereniging van relatie en gezinstherapie
CONTRACT (kind en jeugd) Gemeenten Zuid-Oost Utrecht, Zeist, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede, Bilthoven, De Bilt.
Over Marjolein
Mijn naam is Marjolein van de Giessen. Ik studeerde af als Sociaal- & Organisatiepsycholoog aan de Universiteit Utrecht. Daarna werkte ik bijna 20 jaar in het bedrijfsleven op uurbasis als consultant voor grote corporate organisaties. Toen realiseerde ik mij dat ik moest gaan doen waar mijn hart ligt; het werken met jongeren en hun ouders.
In 2021 ben ik gestart bij praktijk De Wijster en ook met de opleiding Systeemtherapie. Mijn aanpak is persoonlijk, warm en oplossingsgericht. Ik wil er graag zijn voor kinderen, jongeren en hun ouders/netwerk als er veel onrust in hun leven is (op school, met vrienden of thuis) en bijdragen aan het gevoel dat ze ermee terecht kunnen bij hun ouders of andere belangrijke mensen in hun omgeving.